Απελευθερώθηκε αλλοδαπός άντρας που κρατούταν παρά τη θέλησή του σε αποθήκη στην περιοχή του Δενδροποτάμου

Την απελευθέρωση αλλοδαπού άντρα που κρατούταν παρά τη θέλησή του σε αποθήκη στην περιοχή του Δενδροποτάμου, πέτυχαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων.

Για την υπόθεση συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 37χρονου συνεργού του, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας που έγινε σε αστυνομική Υπηρεσία του Νομού Αττικής σχετικά με πιθανή αρπαγή νεαρού αλλοδαπού στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε αποθήκη στο Δενδροπόταμο, όπου οι δράστες κρατούσαν χωρίς τη θέληση του 29χρονο αλλοδαπό, απαιτώντας εκβιαστικά από συγγενικό του πρόσωπο την καταβολή χρηματικού ποσού, προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Ο παθών, ο οποίος έφερε χτυπήματα στο πρόσωπο από γρονθοκοπήματα, απελευθερώθηκε, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των στοιχείων δύο ακόμη εμπλεκομένων στην υπόθεση που είχαν αναλάβει τη φύλαξη του χώρου κράτησης του παθόντα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.