Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο

Η σύλληψη τους είναι αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών και δράσεων που εφαρμόζεται σε αυτό το πεδίο

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 77 ισοβαρείς συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά σχεδόν 40 γραμμάρια κοκαΐνης

Επιπλέον κατασχέθηκε δύο ζυγαριές ακριβείας

Συνελήφθησαν, χθες (19.03.2021) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου τρείς ημεδαποί κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (19.03.2021) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο ένας ημεδαπός κατά το χρόνο που εναπόθεσε σε υπαίθριο χώρο ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και στη συνέχεια συνελήφθη. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον εν λόγω χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εβδομήντα επτά (77) ισοβαρείς συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 38,5 γραμμάρια κοκαΐνης. Επίσης κατασχέθηκε και κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κοκαΐνης, 2 ζυγαριές ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.

Στην συνέχεια, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι άλλοι δύο ημεδαποί κατά το χρόνο που μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε υπαίθριο χώρο, προκειμένου να παραλάβουν ποσότητα ναρκωτικών ουσιών την οποία είχε εναποθέσει στο σημείο ο πρώτος ημεδαπός καθ’ υπόδειξη ενός εκ των δύο ημεδαπών.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και γεωργικό εργαλείο για την επιχωμάτωση των ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.