Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & Εποπτείας Αποθηκών

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ»

  1. Το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί στη διενέργεια διαγωνισμού για την προμήθεια θηκών βιβλιαρίων υγειονομικής περίθαλψης και βιβλιαρίων υγειονομικής περίθαλψης (συνταγολόγια) για την κάλυψη αναγκών της Υγειονομικής Υπηρεσίας Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
  2. Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των #5.610,00€#, (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24% και νόμιμων κρατήσεων).
  3. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν σχετικές πληροφορίες από την επισπεύδουσα Υπηρεσία (Υ.ΝΑ.Ν.Π./Υγειονομική Υπηρεσία), στα εξής τηλέφωνα : 213137 1236, 213137 4527 & 213137 4526, προκειμένου να καταθέσουν την προσφορά τους εντός σφραγισμένου φακέλου με την ένδειξη : «Προσφορά για την προμήθεια θηκών βιβλιαρίων υγειονομικής περίθαλψης και βιβλιαρίων υγειονομικής περίθαλψης (συνταγολόγια) για την κάλυψη αναγκών της Υγειονομικής Υπηρεσίας Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.»., μέχρι και την 08–03–2021 και ώρα 11:00΄, κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες στο Γραφείο Βιβλιαρίων (Γρ. 48Α), του ισογείου του Κεντρικού Κτιρίου Υ.ΝΑ.Ν.Π., όπου και θα εξετασθούν δημόσια».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.