ΕΛΙΣΜΕ (ΜΕΛΕΤΗ ΤΕΤΡΑΔΙΟΥ Α/Α 5)

 
Σας κοινοποιείται  το α/α 5 Τεύχος των “Τετραδίων Γεωπολιτικής Ανάλυσης και Μελετών” του ΕΛΙΣΜΕ,  με την α/α 5 Μελέτη  «Η τριμερής συνεργασία Ελλάδας, Κύπρου & Ισραήλ και οι επιπτώσεις της στην ενεργειακή ασφάλεια της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο», 
την οποία συνέταξε το μέλος του ΕΛΙΣΜΕ ο Ταγματάρχης (ΠΖ) κ. ΚουκάκηςΓεώργιος, Απόφοιτος της ΣΣΕ, με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Master of Arts) στη «Διακυβέρνηση, Ανάπτυξη και Ασφάλεια στη Μεσόγειο» του Πανεπιστημίου Αιγαίου.                                                                                                                  
Όπως αναγράφει ο συντάκτης της Μελέτης «η συνεργασία αυτή αν και αφορά κυρίως τον τομέα της ενέργειας, έναν τομέα που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα την επικαιρότητα μετά την πρόσφατη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, επηρεάζει επίσης την ασφάλεια και τη σταθερότητα τόσο των εμπλεκομένων,  όσο και των υπόλοιπων κρατών της Ανατολικής Μεσογείου, καθώς έχει επεκταθεί σε πολλούς ακόμα τομείς”.
 
Καλή ανάγνωση
Με εκτίμηση
Σάββας Αργουζής
Βοηθός ΓΓ ΕΛΙΣΜΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.