Γ. Μπρατάκος στο DEF 2022: "Στόχος μας οι ελληνικές επιχειρήσεις να πρωταγωνιστήσουν στην επανεκκίνηση της επόμενης μέρας"

Για τα ζητήματα και τις σύνθετες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν η ελληνική οικονομία και επιχειρηματικότητα στο ραγδαία μεταβαλλόμενο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον  σήμερα, καθώς και τις πρωτοβουλίες του ΕΒΕΑ για τη στήριξη των επιχειρήσεων-μελών του, συνομίλησε ο  πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Γιάννης Μπρατάκος, με τον δημοσιογράφο κ. Γεώργιο Ευγενίδη, στο πλαίσιο των εργασιών του 7ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών. “Είναι αναπόφευκτο ένα μέρος του κόστους να μετακυλίεται στις τελικές τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών” είπε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ σχετικά με τον αντίκτυπο της κρίσης πληθωρισμού για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΜΗ – για το ΕΒΕΑ, αλλά και για την υπόλοιπη χώρα – οι επιχειρήσεις που άνοιξαν το 2021 ήταν συντριπτικά περισσότερες από αυτές που έκλεισαν, τόνισε ο κ. Μπρατάκος. Όπως είπε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, μεταξύ άλλων, “Στόχος μας οι ελληνικές επιχειρήσεις να πρωταγωνιστήσουν στην επανεκκίνηση της επόμενης μέρας”. Ενώ, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η εξωστρέφεια, η ενίσχυση της καινοτομίας και ενδυνάμωση μικρομεσαίων επιχειρήσεων βρίσκονται στο επίκεντρο των δράσεων και πρωτοβουλιών του ΕΒΕΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.